Cum am pornit pe acest drum? – the-treasure.ro
Sari peste

Cum am pornit pe acest drum?

de catre Madalina Moraru 29 Apr 2024 0 comentarii
Cum am pornit pe acest drum?

In acest articol vom vorbi mai mult despre noi si povestea noastra. De ce am pornit pe acest drum si ce ne-am dorit sa realizam cu brandul nostru. De ce am ales bijuteriile si de ce suntem zi de zi pregatiti sa oferim cele mai sincere zambete.


De ce The Treasure?

Suntem pasionati, ne place sa cream produse pornind de la asteptarile consumatorilor, ne-am dorit sa ajungem in colectia de bijuterii a celor mai pretentiosi dintre colectionari, prin oferirea de piese de calitate superioara.

Am ales The Treasure pornind de la acest cult al bijuteriilor, prin care oamenii sunt atrasi de aceste pietre sau metale pretioase, fie ele aur sau argint, dar care poate deseori omit adevaratele comori din viata lor. Nu este vina nimanui pentru asta, suntem educati astfel, sa ne uitam in exterior si sa cautam cu ochii obiectele pretioase care ne fac sa ne simtim intr-un anumit fel, care ofera un anumit statut social.  

The Treasure isi doreste sa iti reaminteasca cine esti si cat de important esti. The Treasure ia atentia de la ceea ce numim adevarate bijuterii sau comori, precum pietrele si metalele pretioase si pune focusul pe tine. Prin mesajele sale vrea sa fie acel prieten de care uneori toti avem nevoie, care iti ridica moralul si te pune fata in fata cu tine in oglinda, pentru a te redescoperi, zilnic.


Care este adevarata comoara?

Bijuterii din argint sunt nenumarate, sute sau mii de branduri comercializeaza asta. Zilnic esti expus la astfel de informatii despre cum fiecare dintre acele bijuterii este un must-have in colectia ta, dar putini vorbesc despre ceea ce conteaza cu adevarat in acest context, iar acela esti tu. Sunt nenumarate cazurile in care ne traim viata pe pilot automat si poate din diverse motive nu avem timp sa ne oprim sa ne intrebam: de ce fac asta si ce imi doresc sa fac si sa fiu cu adevarat? Iar in acest sistem de pilot automat este inclus un procent enorm de reclame care iti vand imagini, emotii, despre cum ar trebui sa fii sau sa te simti.

Fiecare cauta acea strategie care sa functioneze, prin care sa ajunga la tine, consumatorul final, dar cati se gandesc ca nimic din toate acestea defapt nici nu conteaza? Ci ce aduci nou in lume si cum iti pui amprenta (in mod pozitiv) pe acele vieti.


Ce nu vrem sa facem?

Nu am creat acest brand ca sa venim cu aceleasi claim-uri plictisitoare despre cum o pereche de cercei din argint iti va schimba viata, despre cum stralucirea ta depinde de asta. 

Stralucirea ta este exista oricum, iar tu trebuie sa o vezi, zi de zi si pentru asta suntem aici, sa iti reamintim.

Nici nu vrem sa povestim despre cat suntem de diferiti si despre cum totul a luat nastere din viziunea intrinseca unui artist italian (de cele mai multe ori), dar vrem sa fim alaturi de tine, acel tu, indiferent de cum te simti astazi, invingator sau … intr-o versiune mai putin energica. Either way you rock.


Bijuteriile din argint ca o reflexie

Adevarul este ca indiferent de alegerea pe care o vei face astazi, maine ai ocazia sa o iei din nou de la capat, pe un nou drum, iar o colectie de bijuterii poate fi doar “martorul” la aceste alegeri, dar niciodata star-ul vietii tale. O colectie de bijuterii din argint sau aur poate fi o reflexie a interiorului tau, a ceea ce doresti sa exprimi in acea zi, dar niciodata nu te va putea inlocui. 

Adevaratele comori sunt diferite de la o persoana la alta, dar niciodata nu vor fi un obiect, indiferent de valoarea acestora, indiferent daca este cel mai scump diamant din lume sau cea mai pura piesa din aur galben.

Cat de pregatit/a esti sa fii tu astazi? Nu te ascunde in spatele accesoriilor ci lasa-le sa completeze personalitatea ta, deja fabuloasa.

 

Madalina - de la The Treasure

Produse in trend

Adauga un comentariu

Comentariile vor fi verificate de catre moderator, inainte de publicare.

Te-ai abonat cu succes!

Esti deja abonat, foloseste o alta adresa.

Cumpara intregul look

Alege optiunea dorita

Editeaza optiuni
Ai o nelamurire?
Back In Stock Notification
this is just a warning
Accesare cont existent