Politica de confidentialitate / GDPR

Prezenta Politica de confidentialitate a datelor este aplicabila operatorului: The Treasure Box SRL, societate cu raspundere limitata de nationalitate romana, cu sediul social situat in Romania, in Bucuresti, Strada Stolnicul Vasile, nr. 12, sector 2, inregistrata la Registrul Comertului sub numarul 140/21326/26.10.2022, CUI 47074276.

Angajamentul nostru cu privire la datele dumneavoastră cu caracter personal

The Treasure Box SRL va prelucra datele personale in conformitate cu prezenta Politica de protecție a datelor cu caracter personal („Politica GDPR”), conform legislatiei in vigoare.

Politica GDPR se intemeiaza pe dispozitiile Regulamentului nr. 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE (“Regulamentul general privind protectia datelor” sau „GDPR“), care a intrat in vigoare de la data de 25 mai 2018, precum si pe legislatia nationala aplicabila

GDPR defineste datele cu caracter personal ca fiind „orice informații privind o persoană fizică identificată sau identificabilă („persoană vizată”); o persoană fizică identificabilă este o persoană care poate fi identificată, direct sau indirect, în special prin referire la un element de identificare, cum ar fi un nume, un număr de identificare, date de localizare, un identificator online, sau la unul sau mai multe elemente specifice, proprii identității sale fizice, fiziologice, genetice, psihice, economice, culturale sau sociale“.

The Treasure Box SRL  se angajeaza sa depuna toate diligentele necasare in vederea implementarii celor mai inalte standarde de confidentialitate si transparenta cu privire la datele cu caracter personal pe care le prelucreaza in activitatea curenta. Protectia si transparenta totala in ceea ce priveste prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal in cadrul activitătii noastre sunt obiectivele noastre de maxima importanta.

Orice informații referitoare la prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal pot fi solicitate in scris la adresa sediului social mai sus menrionata sau la adresa de e-mail: contact@the-treasure.ro

Acord

Utilizarea de catre dumneavoastra a serviciilor noastre este supusa prezentei Politici GDPR. Atunci cand utilizati serviciile noastre, sunteti de acord cu termenii acestei Politici GDPR. Scopul Politicii GDPR este de a ne informa clientii cu privire la modul de colectare, stocare si utilizare a datelor cu caracter personal.


Categorii de date cu caracter personal colectate


The Treasure Box SRL, avand sediul social in Bucureşti, Strada Stolnicul Vasile, nr. 12, sector 2, inregistrata la Registrul Comertului sub numarul 140/21326/26.10.2022, CUI 47074276 ("The Treasure Box SRL.", "noi") prelucreaza, in calitate de operator, datele dumneavoastra cu caracter personal („Date cu Caracter Personal”). Scopul acestei note de informare („Politica”) este sa detalieze modul in care The Treasure Box SRL prelucreaza Datele dumneavoastra cu Caracter Personal.

  1.     DATELE CU CARACTER PERSONAL PRELUCRATE, SCOPURILE DE PRELUCRARE SI TEMEIURILE DE PRELUCRARE
  1.     Contactarea clienților / clientului online

Date cu caracter personal prelucrate: nume, prenume, adresa de e-mail, numar de telefon.

Scopul prelucrarii

Temeiul legal

Contactarea clientului online in legatura cu oferta solicitata sau in legatura cu solutionarea problemei indicate

Executarea unui contract la care persoana vizata este parte sau pentru a face demersuri la cererea persoanei vizate inainte de incheierea unui contract (art. 6, alin. 1, lit. b din RGPD)

 

  1.     Comandarea si livrarea produselor
  2.     Efectuarea platii

Date cu caracter personal prelucrate: nume, prenume, suma de plata, detalii ale cardului bancar.

Scopul prelucrarii

Temeiul legal

Efectuarea platii produselor cumparate

Executarea unui contract la care persoana vizata este parte sau pentru a face demersuri la cererea persoanei vizate inainte de incheierea unui contract (art. 6, alin. 1, lit. b din RGPD)

 

  1.     Livrarea comenzii

Date cu caracter personal prelucrate: nume, prenume, produsele cumparate, adresa de livrare, numar de telefon, orice informatii suplimentare furnizate de client.

Scopul prelucrarii

Temeiul legal

Livrarea comenzii plasate

Executarea unui contract la care persoana vizata este parte sau pentru a face demersuri la cererea persoanei vizate inainte de incheierea unui contract (art. 6, alin. 1, lit. b din RGPD)

 

  1.     Plasarea comenzii

Date cu caracter personal prelucrate: nume, prenume, produsele cumparate, adresa de livrare, numar de telefon, adresa de e-mail, orice informatii suplimentare furnizate de client.

Scopul prelucrarii

Temeiul legal

Finalizarea si plasarea comenzii

Executarea unui contract la care persoana vizata este parte sau pentru a face demersuri la cererea persoanei vizate inainte de incheierea unui contract (art. 6, alin. 1, lit. b din RGPD)

 

  1.     Adaugarea in cosul de cumparaturi

Date cu caracter personal prelucrate: nume, prenume, produsul adaugat.

Scopul prelucrarii

Temeiul legal

Adaugarea produsului in cosul de cumparaturi

Executarea unui contract la care persoana vizata este parte sau pentru a face demersuri la cererea persoanei vizate inainte de incheierea unui contract (art. 6, alin. 1, lit. b din RGPD)

 

  1.     Emiterea facturii

Date cu caracter personal prelucrate: nume, prenume, adresa de domiciliu, produsele cumparate, suma de plata.

Scopul prelucrarii

Temeiul legal

Emiterea facturii aferente produselor cumparate

Indeplinirea unei obligații legale a Companiei (art. 6, alin. 1, lit. c din RGPD)

Detalii: Indeplinirea obligatiilor fiscale

 

  1.     Contul de utilizator
  2.     Crearea contului de utilizator

Date cu caracter personal prelucrate: nume, prenume, adresa de e-mail.

Scopul prelucrarii

Temeiul legal

Crearea contului de utilizator al clientului

Executarea unui contract la care persoana vizata este parte sau pentru a face demersuri la cererea persoanei vizate inainte de incheierea unui contract (art. 6, alin. 1, lit. b din RGPD)

 

  1.     Completarea profilului de utilizator

Date cu caracter personal prelucrate: imagine.

Scopul prelucrarii

Temeiul legal

Completarea profilului de utilizator al clientului

Consimtamantul persoanei vizate (art. 6, alin. 1, lit. a din RGPD)

 

  1.     Istoricul de comenzi

Date cu caracter personal prelucrate: nume, prenume, data comanda, produse comandate, suma de plata.

Scopul prelucrarii

Temeiul legal

Afisarea istoricului de comenzi

Executarea unui contract la care persoana vizata este parte sau pentru a face demersuri la cererea persoanei vizate inainte de incheierea unui contract (art. 6, alin. 1, lit. b din RGPD)

 

  1.   Marketing (Newsletter, promotii, oferte)
  2.     Mesaje comerciale

Date cu caracter personal prelucrate: nume, prenume, numar de telefon, adresa de e-mail.

Scopul prelucrarii

Temeiul legal

Trimiterea de mesaje comerciale in scopul promovarii serviciilor companiei

Consimtamantul persoanei vizate (art. 6, alin. 1, lit. a din RGPD)

 

  1.     Opinia clientilor (feedback)
  2.     Opinia clientilor (feedback)

Date cu caracter personal prelucrate: nume, prenume, adresa de e-mail, alte informatii mentionate de client.

Scopul prelucrarii

Temeiul legal

Solicitarea si analizarea opiniilor clientilor in scopul imbunatatirii serviciilor

Consimtamantul persoanei vizate (art. 6, alin. 1, lit. a din RGPD)

 

  1.     Solutionarea disputelor
  2.     Probleme litigioase

Date cu caracter personal prelucrate: nume, prenume, adresa de domiciliu.

Scopul prelucrarii

Temeiul legal

Apararea drepturilor si intereselor legitime si sustinerea oricaror cereri in fata organelor judiciare sau a oricaror altor autoritati publice

Interesul legitim al Companiei (art. 6, alin. 1, lit. f din RGPD)

Detalii: interesul legitim al companiei de a apara drepturile sau interesele legitime ori de a sustine pretentiile rezultate sau aflate in stransa legatura cu incheierea sau executarea contractului sau in vederea exercitarii dreptului la aparare in ipoteza initierii unor proceduri litigioase impotriva companiei

 

  1.     FURNIZAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Puteti refuza sa furnizati anumite Date cu Caracter Personal dar, intr-un astfel de caz, este posibil sa nu puteti beneficia de anumite servicii specifice raportului descris in aceasta Politica.

  1.     DESPRE TEMEIURILE LEGALE

Temeiul legal de prelucrare difera in functie de situatia concreta si de Datele cu Caracter Personal prelucrate.

In situatiile in care vom prelucra Datele dumneavoastra cu Caracter Personal in temeiul consimtamantului, vom solicita consimtamantul dumneavoastra liber, informat, specific si neechivoc pentru respectiva prelucrare. Prin exprimarea consimtamantului dumneavoastra, veti fi de acord ca putem colecta, folosi, dezvalui, prelucra si transfera Datele cu Caracter Personal, in conformitate cu această Politica.

  1.     SURSA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Sursa Datelor cu Caracter Personal este: clientul online.

  1.     PRELUCRAREA AUTOMATA A DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Datele dumneavoastra cu Caracter Personal nu vor fi prelucrate in vederea generarii unor decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automata care ar urma sa produca efecte juridice asupra dumneavoastra sau sa va afecteze intr-o masura semnificativa, in sensul celor prevazute de art. 22 alin. (1) din RGPD. 

  1.     DURATA DE PRELUCRARE

Durata de prelucrare a Datelor cu Caracter Personal difera in functie de operatiunea specifica de prelucrare:

Operatiunea

Durata

Contactarea clientului online

durata necesara solutionarii cererii

 

Efectuarea platiii

pana la finalizarea platii

 

Livrarea comenzii

1 an

 

Plasarea comenzii

3 ani

 

Adaugarea in cosul de cumparaturi

pana la finalizarea comenzii sau pana la momentul stergerii produselor din cos

 

Emiterea facturii

5 ani

 

Crearea contului de utilizator

durata existentei contului

 

Completarea profilului de utilizator

durata existentei contului

 

Istoricul de comenzi

durata existentei contului

 

Mesaje comerciale

pana la momentul retragerii consimtamantului

 

Opinia clientilor (feedback)

durata necesara analizei opiniei

 

Probleme litigioase

durata necesara solutionarii disputei

 

In anumite circumstante, este posibil sa pastram Datele cu Caracter Personal pentru perioade mai lungi de timp pentru a avea o evidenta exacta a raporturilor dumneavoastra cu noi in cazul oricaror plangeri ori daca credem in mod rezonabil ca exista o perspectiva de litigiu.

  1.     TRANSFERUL DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Putem transfera Datele cu Caracter Personal, in masura in care acest lucru este necesar, urmatoarelor categorii de destinatari: [furnizori de servicii IT, furnizori de servicii de plata, furnizori de servicii de curierat, furnizori de servicii de contabilitate, furnizori de servicii de marketing, autoritatii ale statului].

Acesti destinatari pot fi situati in Uniunea Europeana si/sau in Spatiul Economic European, precum si in afara acestora, inclusiv in tari care nu sunt recunoscute ca asigurand un nivel adecvat de protectie, caz in care transferul Datelor cu Caracter Personal se efectueaza doar daca exista garantii adecvate, in conformitate cu legea aplicabila (precum clauzele contractuale standard emise de Comisia Europeana). Puteti solicita o lista de destinatari din tari terte, precum si o copie a dispozitiilor convenite care asigura un nivel adecvat de protectie a Datelor cu Caracter Personal.

  1.     SECURITATEA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Securitatea Datelor dumneavoastra cu Caracter Personal este importanta pentru noi. Prin urmare, Datele dumneavoastra cu Caracter Personal vor fi prelucrate prin aplicarea unor masuri tehnice si organizatorice rezonabile pentru a le proteja, precum limitarea accesului la Datele cu CaracterPersonal, criptarea sau anonimizarea Datelor cu Caracter Personal, stocarea pe medii securizate. Cu toate acestea, in ciuda eforturilor depuse, nu putem garanta intotdeauna eficienta masurilor de securitate implementate, si prin urmare, nu putem garanta in orice moment securitatea Datele cu Caracter Personal.

  1.     DREPTURILE PRIVIND PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Dreptul de acces: Aveti dreptul de a obtine confirmarea de la noi ca Datele dumneavoastra cu Caracter Personal sunt prelucrate de noi, precum si informatii privind specificul prelucrarii precum: scopul, categoriile de Date cu Caracter Personal prelucrate, destinatarii acestora, perioada pentru care sunt pastrate, sursa acestora, dacă le transferam in strainatate si cum le protejam,  dreptul de a depune o plangere in fata autoritatii de supraveghere.

Dreptul la rectificare: Aveti posibilitatea de a solicita rectificarea Datelor dumneavoastra cu Caracter Personal, cu conditia sa fie respectate cerintele legale aplicabile. In eventualitatea unor erori, dupa notificare, vom corecta imediat Datele dumneavoastra cu Caracter Personal.

Dreptul la stergere: In anumite cazuri, aveti posibilitatea de a solicita stergerea Datelor cu Caracter Personal, precum atunci cand: (i) acestea nu mai sunt necesare pentru scopurile pentru care le-am colectat si le-am prelucrat; (ii) ati retras consimtamantul pentru prelucrarea Datelor cu Caracter Personal si noi nu mai putem prelucra Datele cu Caracter Personal in baza altor temeiuri legale; (iii) Datele cu Caracter Personal sunt prelucrate contrar legii; (iv) dati curs unui drept legal de a va opune. Nu avem obligatia de a ne conforma solicitarii dumneavoastra de stergere in cazul in care prelucrarea Datelor cu Caracter Personal este necesara pentru respectarea unei obliigatii legale, sau pentru constatarea, exercitarea sau apararea unui drept in instanta. De asemenea, exista si alte circumstante in care nu suntem obligati sa respectam aceasta solicitare de stergere a Datelor cu Caracter Personal.

Restrictionarea prelucrarii: Puteti solicita sa restrictionam prelucrarea Datelor dumneavoastrăa cu Caracter Personal in urmatoarele situatii: 

(i) in cazul in care contestati corectitudinea Datelor cu Caracter Personal, pentru o perioada care ne permite sa verificam exactitatea Datelor cu Caracter Personal in cauza; (ii) in cazul in care prelucrarea este ilegala, si va opuneti stergerii Datelor cu Caracter Personal, solicitand in schimb restrictionarea utilizarii lor; (iii) in cazul in care nu mai avem nevoie de Datele cu Caracter Personal in scopul prelucrarii, dar ni le solicitati pentru o acțiune in instanta; (iv) in cazul in care v-ați opus prelucrarii, pentru intervalul de timp in care se verifica daca drepturile noastre legitime ca operator prevaleaza asupra celor ale persoanei vizate. Putem continua sa folosim Datele cu Caracter Personal in urma unei solicitari de restrictionare, in cazul in care: (i) avem consimtamantul dumneavoastra; (ii) pentru a constata, exercita sau asigura apararea unui drept in instanta; sau (iii) pentru a proteja drepturile unei alte altei persoane fizice sau juridice.

Dreptul la portabilitatea datelor: In masura in care Datele cu Caracter Personal sunt prelucrate in baza consimtamantului dumneavoastra sau pentru executarea contractului si prelucrarea se face prin mijloace automate, aveti dreptul ca Datele dumneavoastra cu Caracter Personal sa va fie furnizate intr-un format structurat, utilizat in mod curent si care poate fi citit automat si aveti dreptul de a transmite aceste Date cu Caracter Personal altui operator. Acest drept nu afecteaza in mod negativ drepturile si libertatile celorlalti.

Dreptul la opozitie: In anumite situatii, precum atunci cand prelucram Datele dumneavoastra cu Caracter Personal pe baza unui interes legitim, aveti dreptul de a va opune prelucrarii Datelor dumneavoastra cu Caracter Personal de catre noi. In caz de opozitie nejustificata, The Treasure Box SRL este indreptatita sa prelucreze in continuare Datele cu Caracter Personal. De asemenea, va puteti opune la prelucrarea Datelor dumneavoastra cu Caracter Personal in scopul trimiterii de mesaje comerciale.

Revocarea consimtamantului: In mAsura In care prelucrAm Datele dumneavoastra cu Caracter Personal in temeiul consimtamantului dumneavoastra, puteti revoca oricand consimtamantul, fara a afecta legalitatea prelucrarii bazate pe consimtamant inainte de retragerea acestuia.

Procesul decizional individual automatizat: Aveti dreptul de a nu fi supus unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automata, inclusiv crearea de profiluri, care produce efecte juridice in privinta dumneavoastra sau va afecteaza in mod similar intr-o masura semnificativa. Acest drept nu este aplicabil in cazul in care decizia: (i) este necesara pentru incheierea sau executarea unui contract intre dumneavoastra si noi; (ii) este autorizata de lege care prevede si garantii adecvate pentru drepturile si libertatile dumneavoastra; (iii) are la baza consimtamantul dumneavoastra explicit.

Dreptul de a va adresa autoritatii de supraveghere: Aveti dreptul de a depune o plangere inaintea Autoritatii Nationale pentru Supravegherea Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal („ANSPDCP”) in legatura cu orice incalcare a drepturilor dumneavoastra privind prelucrarea Datelor dumneavoastra cu Caracter Personal. Datele de contact ale ANSPDCP sunt: B-dul G-ral. Gheorghe Magheru 28-30, Sector 1, cod poștal 010336 București, Romania; e-mail: anspdcp@dataprotection.ro.

Pentru exercitarea drepturilor menționate mai sus, va rugam sa ne contactați la adresa de e-mail: contact@the-treasure.ro.

  1. CONTACT

Dacă aveti intrebari sau nelamuriri cu privire la aceasta Politica sau la implementarea acesteia, ne puteti contacta la adresa de email: contact@the-treasure.ro.

Recenziile noastre

Aveti recenzii doar de 5 stele? Da! Chiar avem recenzii doar de 5 stele si chiar daca acest lucru se va schimba, noi vom fi transparenti in continuare cu privire la parerile clientilor nostri.
Superb❤️ Impachetat❤️
Gaiculescu Ioana
08 Nov 2023
Este superb, exact cum mi-am dorit. Elegant și frumos! Recomand
Darap Ana Maria
29 Jun 2023
Frumoși cerceluși. Fiica mea este mulțumită.
Cristina Elena
17 Jan 2024
Îmi place f mult și foarte frumoasă
Diana
22 Dec 2023
Frumosi si delicati…impachetati cu mult bun gust…Foarte multumita de ei
Georgya
15 Oct 2023
Pachetul a ajuns cu bine și foarte frumos împachetat. Exact ca în poze. Pentru cineva căreia îi plac bijuteriile finuțe și minimaliste merită să îl cumperi.
Iuliana
27 Jun 2023
Bijuterii delicate, lucrate atent si de foarte buna calitate. Grija cu care au fost impachetate le face ideale si pentru a fi oferite cadou. Recomand cu mare drag!
Florentina Vasile
19 Apr 2023
Cerceii sunt foarte finuti si se asorteaza foarte bine la orice tinuta. A venit ambalat ca si cum ar fi gata de dat cadou.
Claudiat
12 Apr 2023
Am luat acesti cercei pt mama mea. Este foarte multumita de ei si de calitatea lor. Un plus ar mai fi si ambalarea foarte frumoasa a produsului.
Alin
09 Apr 2023
(Fara recenzie text)
Coman Corina
02 Apr 2024
(Fara recenzie text)
Mihaela Georgescu
21 Feb 2024
(Fara recenzie text)
Raskai Eugen
07 Feb 2024
(Fara recenzie text)
Enescu Rodica
17 Jan 2024
(Fara recenzie text)
Alin Sinescu
23 Dec 2023
(Fara recenzie text)
George
22 Dec 2023
(Fara recenzie text)
Badarau Florentina
15 Dec 2023
(Fara recenzie text)
Musca Cristian
06 Nov 2023
(Fara recenzie text)
Popescu Andra Cristiana
20 Sep 2023
(Fara recenzie text)
Rus Daniel
05 Aug 2023
(Fara recenzie text)
Daria Dumitru
20 Jun 2023