FAQ

Salutare! Mai jos poti gasi raspunsurile la cele mai frecvente intrebari pe care ne-am gandit ca le-ai putea avea. Daca nu regasesti raspunsul la intrebarea ta, nu ezita sa ne contactezi folosind chat-ul online sau metodele de contact aflate aici.

Ai nevoie de ajutor?

Verifica daca raspunsul la intrebarea ta se afla aici.

Intrebari si raspunsuri

Metodele de plata accceptate sunt: plata cu cardul online folosind un mod 100% asigurat via Netopia sau ramburs la livrarea coletului.

Conditiile de retur pot fi vizualizate acccesand linkul aflat aici.

Desigur. Orice comanda poate fi anulata. Tot ce trebuie sa faci este sa iei legatura cu noi folosind chat-ul live sau modalitatile de contact aflate aici. Daca comanda a fost deja predata curierului, aceasta se va intoarce catre noi.

Inainte ca produsele noastre din argint sa fie puse catre vanzare, acestea sunt analizate si autorizate de catre Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor departamentul de Metale Pretioase. De asemenea, societatea The Treasure Box SRL este autorizata pentru vanzarea de produse din metale pretioase conform autorizatiei nr. 0012452. In plus, furnizorul colaborator al produselor din argint indeplineste si detine acreditarile necesare pentru crearea acestor produse in cele mai prielnice conditii de lucru, atat pentru mediul inconjurator cat si pentru a obtine bunuri finite de calitate inalta.
Nu ai gasit raspunsul de care aveai nevoie? Contact