Termeni si conditii

Website-ul www.the-treasure.ro este proprietatea The Treasure Box SRL, inregistrata in Bucureşti, Strada Stolnicul Vasile, nr. 12, sector 2, inregistrata la Registrul Comertului sub numarul 140/21326/26.10.2022, CUI 47074276, numita in continuare The Treasure Box SRL.

Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. The Treasure Box isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune poate fi gasita accesand aceasta pagina, numita "Termeni si conditii".  

The Treasure Box SRL. garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal (efectuarea de comenzi online, informare), pe site-ul www.the-treasure.ro si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral website-ul, de a reproduce partial sau integral website-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei The Treasure Box SRL fara acordul prealabil scris al acesteia.

Dreptul de a crea o legatura web - link - catre www.the-treasure.ro este limitat, neexclusiv si revocabil, si este acordat atat timp cat nu aduce neajunsuri de orice fel pentru The Treasure Box SRL sau oricaruia dintre partenerii nostri, numai dupa obtinerea in scris sau prin email a acordului nostru.

1. Dreptul de autor a The Treasure Box SRL asupra informatiilor publicate pe site


Intregul continut al site-ului www.the-treasure.ro - imagini, texte, grafice, simboluri, video-uri, elemente de grafica web, email-uri, scripturi, programe si alte date - este proprietatea The Treasure Box SRL. si a furnizorilor sai si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul a The Treasure Box SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare. Se permite folosirea site-ului www.the-treasure.ro numai in limitele metionate in prezentul document.

Pentru raportarea incalcarii drepturilor de autor ne puteti trimite sesizarea dvs la adresa de email contact@the-treasure.ro

 

2. Produsele si serviciile oferite de The Treasure Box. pe site-ul www.the-treasure.ro, politica de preturi

The Treasure Box SRL isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii. Produsele comercializate prin intermediul website-ului www.the-treasure.ro sunt produse noi, iar in momentul livrarii pot fi insotite de factura fiscala fizica sau virtuala, conform legislatiei in vigoare. Produsele si serviciile sunt oferite in conditiile respectarii prevederilor prezentului document si in limita stocului disponibil. Din acest motiv The Treasure Box SRL isi asuma dreptul de a nu onora o anumita comanda in cazul in care respectivul produs nu se mai afla pe stoc sau nu se mai regaseste in oferta curenta a importatorului.

Preturile sunt actualizate periodic, in functie de campaniile publicitare active pe site. Preturile prezentate sunt finale si nu includ costurile de livrare, in afara cazului in care se specifica o alta informatie in mod expres pe website. Pretul de achizitie tiparit pe factura va fi acelasi cu cel stabilit de consultantul de vanzari The Treasure Box SRL in momentul confirmarii comenzii ca fiind comanda ferma, sau, in cazul comenzilor cu plata online direct cu cardul de credit acest pret va fi cel afisat pe site la momentul achizitiei. Toate produsele The Treasure Box SRL se vand la bucata, nu la gramaj.

The Treasure Box SRL garanteaza buna functionare a acestui site, calitatea informatiilor prezentate, corectitudinea descrierilor, actualizarea continutului, calitatea produselor de pe site. Imaginile sau video-urile publicate pe site sunt imagini sau video-uri reale ale produselor comercializate.

Continutul website-ului www.the-treasure.ro (texte, descrieri ale produselor, specificatii tehnice, imagini, video-uri) este alcatuit colaborand si cu reprezentantii producatorilor respectivi in tara noastra. Din acest motiv, The Treasure Box SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile si specificatiile produselor afisate in site-ul www.the-treasure.ro, acestea fiind puse la dispozitia noastra de catre reprezentantii fiecarei marci, sau de catre importatorii agreati de acestia. The Treasure Box SRL si partenerii sai isi rezerva dreptul sa modifice descrierile si specficatiile produselor fara o notificare prealabila.

3. Plata produselor


Produsele comandate trebuie achitate integral, in caz contrar nu se va efectua livrarea. Plata produselor comandate de pe site-ul www.the-treasure.ro conform acestor "Termeni si Conditii" se poate efectua in avans sau la livrarea produselor. The Treasure Box SRL isi rezerva dreptul ca in anumite cazuri sa solicite plata produselor in avans. Plata in avans se poate realiza prin ordin de plata sau prin credit card; dovada platii trebuie trimisa catre The Treasure Box SRL. la adresa de e-mail contact@the-treasure.ro. Livrarea va fi efectuata numai dupa primirea confirmarii platii.

Plata in avans se considera si plata cu ajutorul cartii de credit online. In acest caz The Treasure Box SRL va solicita procesatorului de plati electronice confirmarea securitatii si a validitatii tranzactiei, si va efectua verificari suplimentare acolo unde este cazul, inainte de livrarea produselor, aceasta verificare putand duce chiar la anularea comenzii respective din motive de securitate.

4. Livrarea produselor


Livrarea produselor se va face oriunde in tara. The Trreasure Box SRL isi rezerva dreptul sa efectueze confirmarea comenzilor inainte de onorarea lor prin contactarea clientilor. Livrarea produselor este gratuita in Bucuresti si in Provincie in orasele unde exista locatii Sameday Courier / FAN Courier, la comenzi peste 249 lei. Pentru comenzi sub 249 lei, cu livrare la domiciliu, transportul va costa 25 lei. Pentru comenzile cu ridicare personala de la Easybox Sameday transportul va costa 12 lei. Se va aplica un tarif de livrare suplimentar pentru comenzile livrate in locatii unde Sameday Courier nu au sedii sau pentru livrarea in strainatate. Costul suplimentar va fi comunicat clientilor inainte de livrarea produselor comandate. 

Comenzile care nu au putut fi expediate din cauza unor informatii introduse gresit in momentul plasarii, raman in status intermediar, 7 zile calendaristice, apoi sunt anulate. 

In perioada actuala, termenul de livrare poate fi de 2-4 zile lucratoare, in functie de  fluxul de comenzi  in procesare.

In cazul in care clientul nu este gasit la adresa mentionata, in intervalul orar stabilit de comun acord, curierul va reveni inca o data dupa ce reuseste sa ia contact cu acesta, dupa care comanda va fi anulata si produsul returnat la sediu, clientul urmand sa suporte costurile unei noi livrari, indiferent de valoarea produselor comandate.

Receptia produselor reprezinta acceptul clientului ca produsele au ajuns in stare buna si corespund cantitativ si calitativ cu ceea ce s-a comandat si aceasta este facuta in momentul semnarii documentelor fiscale legale ce insotesc coletul. Factura constituie contract de vanzare/cumparare conform legislatiei romanesti in vigoare. Clientul isi exprima acordul explicit la semnarea facturii cu privire la faptul ca a primit produsele care sunt conform cu comanda si cu nevoile acestuia.

The Treasure Box SRL isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de The Treasure Box SRL care includ: incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora conform uzantelor legii romanesti.

Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de The Treasure Box SRL. fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumei incasate de The Treasure Box SRL de la acest client.

 5. Promotii si concursuri

The Treasure Box SRL stabileste regulamentele promotiilor si ale concursurilor pe care le organizeaza. Aceste regulamente sunt aduse la cunostinta eventualilor participanti numai prin intermediul website-ului propriu, respectiv www.the-treasure.ro. De aceste promotii beneficiaza doar comenzile care respecta intocmai regulile afisate pe website. De asemenea promotiile se aplica doar comenzilor care sunt inregistrate de catre companie in perioada de timp specificata in regulament si in care promotia este valida si numai in limita stocului disponibil. Nu este garantata disponibilitatea pe stoc a produselor pentru promotie si aceasta poate fi intrerupta sau anulata in orice moment fara nici o notificare prealabila.

Voucherele oferite de catre The Treasure Box SRL pe website-ul www.the-treasure.ro nu se cumuleaza si nu este permisa adaugarea de mai multe vouchere pe o singura comanda. Totodata, aceste vouchere nu se cumuleaza cu alte campanii de pret.

6. Garantia produselor


Conditiile de garantie sunt in conformitate cu Legea 449/2003 si O.G. 21/1992. La solicitarea garantiei este necesara prezentarea produsului defect in ambalajul original, impreuna cu accesoriile aferente, copie de pe factura fiscala si certificatul de garantie in original. In cazul in care produsele ajung neinsotite de aceste documente, produsele pot fi returnate solicitantului/expeditorului fara a i se solutiona garantia.

Garantia oferita pentru produsele prezentate pe site este de 1 an de zile, iar perioada de retur este de 14 zile calendaristice.


Toate produsele sunt insotite de certificatul de garantie original. Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de The Treasure Box SRL fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumei incasate de The Treasure Box SRL de la acest client.

7. Dreptul de returnare a produselor cumparate


Clientul poate denunta unilateral contractul (achizitia online) fara penalitati si fara a invoca un motiv anume in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produselor, cf. ord. 130/2000 completata de legea 51/2003 cu privire la regimul juridic al contractelor la distanta, numai in scris, si poate returna produsul (produsele) in acelasi termen de 14 zile calendaristice.

Returnarea produselor este gratuita. The Treasure Box SRL va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 14 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului. Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport.

Legea prevede de asemenea si urmatoarele detalii: "Consumatorul nu poate denunta unilateral contractele de furnizare a unor produse executate dupa specificatiile consumatorului sau a unor produse distinct personalizate, precum si a acelora care, prin natura lor, nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid".

Dupa depasirea termenului de 14 zile calendaristice de la primirea produsului de catre cumparator, transportul produselor returnate va avea cuantumul de 25 lei.

 8. Comentariile utilizatorilor pe site-ul www.the-treasure.ro

Utilizatorii care acceseaza site-ul www.the-treasure.ro pot face comentarii la adresa produselor oferite, care pot fi publicate pe site dupa o aprobare prealabila. The Treasure Box SRL isi rezerva dreptul, dar nu si obligatia, de a nu publica pe site comentarii cu continut ilegal, obscen, amenintator, defaimator, care tulbura in vreun un fel viata privata a altor persoane, incalca drepturile de proprietate intelectuala, contine virusi, texte reprezentand mail-uri in masa sau orice alta forma de spam.

The Treasure Box SRL nu va purta responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata la nici un fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea comentarii sau comunicari electronice, ele fiind oferite sub aceeasi limitare a responsabilitatii ca si restul continutului de pe site, conform articolelor din acest document. In cazul trimiterii unor informatii, altele decat cele legate de procesul de cumpare/vanzare a unor produse, se considera ca utilizatorul confera societatii The Treasure Box SRL si partenerilor acesteia dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil si retransmisibil de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, precum si dreptul de a o distribui prin orice mijloc media oriunde.

Utilizatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care il transmite prin orice modalitate pentru a fi publicat pe site sau nu, astfel incat, prin folosirea acestui continut, sa nu cauzeze prejudicii nici unei alte persoane.

9. Calitatea serviciilor de hosting, link-urile catre alte site-uri, erori de functionare


Site-ul www.the-treasure.ro este gazduit de serverele unei terte firme. The Treasure Box SRL nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site indiferent de motivele aparitiei lor, acestea incluzand modificari ale site-ului, setari, sau actualizari ale scripturilor programate. The Treasure Box SRL nu va putea fi facuta raspunzatoare pentru erorile aparute datorita folosirii anumitor browsere pentru vizitarea site-ului www.the-treasure.ro. The Treasure Box SRL nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe site-ul www.the-treasure.ro. Pentru respectivele site-uri, raspunderea integrala o poarta proprietarii site-urilor in cauza.

10. Abonarea si dezabonarea la newsletter


Abonare si dezabonarea la newsletterul site-ului the-treasure.ro este gratuita si voluntara, si implica acceptarea urmatorilor termeni de utilizare. Mesajele trimise nu sunt nesolicitate si oricand va puteti dezabona urmand instructiunile din subsolul si antetul fiecarui email. Mesajele trimise (SMS/MAIL) respecta legea Comertului Electronic in ceea ce priveste comunicarea comerciala asa cum este ea stipulata de legislatia romaneasca si internationala.

Utilizarea newsletterului se face in aceleasi conditii de limitare a raspunderii din punctul de vedere al continutului precum se autorizeaza si folosirea site-ului, in conditiile prevazute de prezentul document, iar politica de confidentialitate este descrisa pe larg in sectiunea urmatoare. The Treasure Box SRL detine toate drepturile asupra continutului newsletterului trimis catre abonati in aceleasi conditii ca si pentru informatiile publicate pe site, in concordanta cu prevederile acestui document.

Abonatii newsletter-ului www.the-treasure.ro pot retrimite aceste comunicari comerciale si altor persoane, pe raspunderea lor, si in conditiile in care nu au modificat nici structura, nici continutul mesajelor respective. Persoanele care au primit de la abonatii newsletter-ului www.the-treasure.ro mesajele comerciale, se considera ca au fost informate in prealabil de catre abonati despre prevederile prezentului articol. In acest context, The Treasure Box SRL nu poate fi facut raspunzatoare sub nici o forma de actiunile abonatilor sai.

The Treasure Box SRL isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul oricarui abonat la newsletter, daca The Treasure Box SRL are orice fel de motive pentru a crede ca abonatul respectiv nu respecta prevederile prezentului document.

 11. Politica de confidentialitate

The Treasure Box SRL garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. Aceste informatii vor putea fi folosite de catre The Treasure Box SRL pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, promotii, etc. numai cu acordul prealabil al clientului. Furnizarea datelor personale catre The Treasure Box SRL nu implica obligativate din partea utilizatorilor iar acestia pot refuza furnizarea acestor date in orice circumstante si pot solicita in mod gratuit stergerea acestora din baza de date. Orice astfel de cerere/notificare in vederea stergerii acestora din baza de date, se va data, semna si trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin e-mail la adresa contact @ the-treasure.ro, sau prin posta la adresa: Stolnicul Vasile, Nr. 12, Sector 2, Bucuresti.

The Treasure Box SRL se obliga ca datele personale sa nu fie difuzate catre terti. Datele personale vor putea fi insa transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.

Datorita modului prin care datele cu caracter personal stocate de sistemul www.the-treasure.ro sunt transmise pe cale electronica, The Treasure Box SRL nu poate fi facuta raspunzatoare in nici un fel de pierderea acestora sau de copierea informatiilor de catre persoane neautorizate, prin folosirea de aparatura sau software de interceptare. La sesizarea utilizatorilor, The Treasure Box SRL va lua toate masurile si va pune la dispozitie toate fisierele necesare organelor competente abilitate sa rezolve acest tip de infractiune.

Informatiile furnizate catre The Treasure Box SRL sunt folosite numai in scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzilor, trimiterea de mesaje personalului The Treasure Box SRL abonarea la newsletter, etc), conform legilor in vigoare. The Treasure Box SRL nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti, nu incurajaza spam-ul, si nu face publice datele furnizate de clientii sai fara acordul explicit al acestora.

The Treasure Box SRL certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum si a Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare. Printre aceste drepturi se numara (enumerarea nu are un caracter limitativ):

  • dreptul de a cere The Treasure Box SRL sa va confirme prelucrarea sau nu a datelelor Dumneavoastra personale, in mod gratuit;
  • dreptul de a cere The Treasure Box SRL sa rectifice, actualizeze, blocheze sau sterge, in mod gratuit, acele date furnizate a caror prelucrare nu este conform dispozitiilor Legii nr. 677/2001;
  • dreptul de a cere The Treasure Box SRL sa inceteze, in mod gratuit, prelucrarea datelor Dumneavoastra personale;
  • dreptul de a cere The Treasure Box SRL sa inceteze expedierea de mesaje promotionale.

Orice astfel de cerere/notificare se va data, semna si trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin e-mail la adresa contact@the-treasure.ro sau prin posta la adresa: Str. Stolnicul Vasile, Nr. 12, Sector 2, Bucuresti. www.the-treasure.ro  foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla sub controlul nostru.

The Treasure Box SRL nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale. The Treasure Box SRL nu poate fi facut raspunzator in nici un fel pentru pierderea sau alterarea datelor personale stocate de www.the-treasure.ro in scopul precizat in prezentul document.

Orice accesare a bazei de date cu informatii personale a utilizatorilor www.the-treasure.ro, inclusiv orice incercare de acces neautorizat, va fi inregistrata intr-un fisier de acces. Fisierele de acces vor face posibila identificarea de catre The Treasure Box SRL. a persoanelor care au accesat date cu caracter personal fara un motiv legitim, in vederea sesizarii organelor competente. Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul website-ului sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza website-ul www.the-treasure.ro, va fi considerata o tentativa de fraudare a site-ului www.the-treasure.ro si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care au initiat aceasta actiune.

12. Dispozitii finale

Orice alta problema cauzata de produsele si serviciile prezentate pe www.the-treasure.ro si care nu este deja tratata de nici un articol din prezentul document, se va solutiona pe cale amiabila in termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor, de catre utilizator.


In situatia in care problema intampinata nu este rezolvata intr-un timp rezonabil (in cadrul perioadei maxime de de 30 de zile), sau intr-un mod satisfacator, va rugam sa va adresati pentru o conciliere amiabila la adresa de email contact@the-treasure.ro.


In cazul in care nu s-a reusit rezolvarea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane sau unui organism de rezolvare a disputelor alternativ, agreat de ambele parti. Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii de Utilizare a site-ului www.the-treasure.ro, clientul isi asuma in totalitate consecintele ce decurg din folosirea in aceste conditii a site-ului.

 

Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de The Treasure Box SRL fata de orice client este valoarea sumei incasate de The Treasure Box SRL de la acest client.

De asemenea ne rezervam dreptul de a anula orice comanda in cazul in care destinatarul nu raspunde la numarul de contact furnizat in comanda in decurs de 2 zile lucratoare, sau in cazul in care nu se gaseste la adresa, data si ora stabilita si confirmata anterior livrarii.

Recenziile noastre

Aveti recenzii doar de 5 stele? Da! Chiar avem recenzii doar de 5 stele si chiar daca acest lucru se va schimba, noi vom fi transparenti in continuare cu privire la parerile clientilor nostri.
Superb❤️ Impachetat❤️
Gaiculescu Ioana
08 Nov 2023
Este superb, exact cum mi-am dorit. Elegant și frumos! Recomand
Darap Ana Maria
29 Jun 2023
Frumoși cerceluși. Fiica mea este mulțumită.
Cristina Elena
17 Jan 2024
Îmi place f mult și foarte frumoasă
Diana
22 Dec 2023
Frumosi si delicati…impachetati cu mult bun gust…Foarte multumita de ei
Georgya
15 Oct 2023
Pachetul a ajuns cu bine și foarte frumos împachetat. Exact ca în poze. Pentru cineva căreia îi plac bijuteriile finuțe și minimaliste merită să îl cumperi.
Iuliana
27 Jun 2023
Bijuterii delicate, lucrate atent si de foarte buna calitate. Grija cu care au fost impachetate le face ideale si pentru a fi oferite cadou. Recomand cu mare drag!
Florentina Vasile
19 Apr 2023
Cerceii sunt foarte finuti si se asorteaza foarte bine la orice tinuta. A venit ambalat ca si cum ar fi gata de dat cadou.
Claudiat
12 Apr 2023
Am luat acesti cercei pt mama mea. Este foarte multumita de ei si de calitatea lor. Un plus ar mai fi si ambalarea foarte frumoasa a produsului.
Alin
09 Apr 2023
(Fara recenzie text)
Coman Corina
02 Apr 2024
(Fara recenzie text)
Mihaela Georgescu
21 Feb 2024
(Fara recenzie text)
Raskai Eugen
07 Feb 2024
(Fara recenzie text)
Enescu Rodica
17 Jan 2024
(Fara recenzie text)
Alin Sinescu
23 Dec 2023
(Fara recenzie text)
George
22 Dec 2023
(Fara recenzie text)
Badarau Florentina
15 Dec 2023
(Fara recenzie text)
Musca Cristian
06 Nov 2023
(Fara recenzie text)
Popescu Andra Cristiana
20 Sep 2023
(Fara recenzie text)
Rus Daniel
05 Aug 2023
(Fara recenzie text)
Daria Dumitru
20 Jun 2023