Livrare / Plata / Retur

Livrarea produselor


Livrarea se efectueaza prin firma de curierat Sameday Courier sau FAN Courier la adresa de livrare mentionata de client in Formularul de Comanda, la rubrica Adresa de livrare.


La data livrarii veti fi contactat/a de catre curier pentru confirmarea livrarii si a altor date necesare livrarii.

Transportul este gratuit la comenzi peste 249 lei, iar pentru comenzile aflate sub pragul de 249 lei tariful de transport este de 25 lei pentru comenzile livrate prin curier rapid sau 12 lei pentru comenzile cu ridicare personala de la Easybox Sameday.

 

Plata produselor


Produsele comandate trebuie achitate integral, in caz contrar nu se va efectua livrarea. Plata produselor comandate de pe site-ul www.the-treasure.ro conform acestor "Termeni si Conditii" se poate efectua prin plata cu cardul online sau ramburs, la primirea coletului. The Treasure Box SRL isi rezerva dreptul ca in anumite cazuri sa solicite plata produselor in avans. Plata in avans se poate realiza prin ordin de plata sau prin credit card; dovada platii trebuie trimisa catre The Treasure Box SRL la adresa de e-mail contact@the-treasure.ro. Livrarea va fi efectuata numai dupa primirea confirmarii platii.

In cazul platilor cu cardul online, The Treasure Box SRL va solicita procesatorului de plati electronice confirmarea securitatii si a validitatii tranzactiei, si va efectua verificari suplimentare acolo unde este cazul, inainte de livrarea produselor, aceasta verificare putand duce chiar la anularea comenzii respective din motive de securitate.

Returnarea produselor

Conform legislatiei in vigoare O.U.G. 34/2014, renuntarea la cumparare este aplicabila doar clientilor persoane fizice. Astfel, consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului. 

Produsul returnat recomandam sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (pe cat posibil in ambalajul original cu toate accesoriile, cu toate etichetele aferente produsului si documentele care l-au insotit).  

Returul si schimbul produselor sunt gratuite pe site-ul www.the-treasure.ro in perioada de 14 zile calendaristice de la primirea produsului. 

In cazul in care clientul solicita retragerea din contract, in cadrul termenului legal de retragere din contract, trebuie sa returneze si eventualele cadouri care au insotit produsul respectiv.

Daca produsele sunt returnate intr-o stare in care nu mai pot fi vandute ca si noi, ne rezervam dreptul de a solicita o diminuare a valorii produsului pentru readucerea in stadiul initial (daca este posibil) sau pentru a acoperi diferenta de pret rezultata din vanzarea produselor ca second-hand sau, la optiunea clientului, ii vom reexpedia produsele, pe cheltuiala acestuia. In situatia in care produsul va fi preluat de catre noi, suma va fi returnata in termen de 14 zile calendaristice de la primirea coletului returnat in depozitul The Treasure Box SRL.

Consumatorul este responsabil sa le trimita la adresa vanzatorului, fara intarziere nejustificata si in decurs de cel mult 14 zile de la data la care acesta a comunicat decizia sa de retragere din contract catre The Treasure Box SRL.

In cazul solicitarii returnarii produselor in afara termenului de 14 zile calendaristice de la data primirii coletului de catre cumparator, costul returnarii acestora va fi de 25 lei.

Cum returnezi un produs?

Returul unui produs se poate face completand formularul aflat aici, sau prin transmiterea unui mesaj aici, ori prin oricare metode de contact dintre urmatoarele: e-mail la contact@the-treasure.ro, Whatsapp la numarul (0763) 223 339.

Dupa completarea cererii de retur, in termen de aproximativ 24h (zile lucratoare L-V) vei primi din partea noastra confirmarea acesteia.

Apoi, noi ne vom ocupa de transmiterea informatiei de retur catre firma de curierat eligibila, iar acesta va sosi la adresa mentionata de catre tine in cererea de retur, pentru preluarea coletului returnat.

Pentru expedierea returului catre noi, va trebui sa impachetezi produsul returnat in ambalajul original si sa predai coletul catre firma de curierat care se va ocupa de returul tau.

Pentru alte detalii privind metodele de retur, ne poti contacta la oricare dintre metodele enumerate mai sus sau in cadrul paginii de contact.

 

Cum primesti banii inapoi?

Vei primi inapoi suma achitata pentru plata produselor returnate in termen de 14 zile lucratoare de la primirea coletului returnat catre noi si a completarii cererii de retur integral, cu toate datele necesare pentru finalizarea procesului de returnare (nume / prenume, modalitate de restituire a sumei achitate, cont IBAN pentru restituirea sumei achitate .etc).

Atentie, serviciul de retur este gratuit doar prin intermediul firmelor de curierat cu care colaboram Sameday Courier sau FanCourier. 

 

Garantia produselor

Garantia este valabila 1 an si  este acordata in cazul unor defecte de material sau fabricatie descoperite ulterior, demonstrabile prin expertiza. Conditiile de garantie sunt in conformitate cu prevederile legii nr.140/2021 si O.G 21/1992.

Bijuteriile The Treasure Box SRL sunt marcate in conformitate cu legislatia in vigoare, sub indrumarea si controlul Autoritatii Nationale pentru Protectie Consumatorilor - Directia pentru Metale Pretioase.

Garantia nu include deteriorarile produse bijuteriei (lovituri, socuri, accidente mecanice), din cauza nerespectarii indicatiilor mentionate in cadrul Certificatului de garantie sau a altor facturi care nu au legatura cu defectele de material sau de manopera.

Pentru a beneficia de garantie, produsul va trebui prezentat impreuna cu certificatul de garantie in original la livrare prin curier.

 

SFATURI PENTRU INGRIJIREA PRODUSULUI

Va rugam sa respectati urmatoarele instructiuni pentru a pastra integritatea si stralucirea bijuteriilor:

- Este ideal sa pastram bijuteriile in ambalajul original sau intr-un saculet special si sa le manevram cu grija.

- Se recomanda stergerea periodica cu laveta speciala pentru lustruirea bijuteriei/

- Evitati purtarea bijuteriilor in timpul somnului, aplicarea de produse sau substante acide direct peste aceastea (parfum, fixativ sau lotiune) deoarece acest lucru poate dauna metalului sau a stralucirii cristalului/pietrei.

- Bijuteriile isi pastreaza stralucirea si frumusetea peste ani daca sunt atent ingrijite si pastrare in mod corespunzator.

Recenziile noastre

Aveti recenzii doar de 5 stele? Da! Chiar avem recenzii doar de 5 stele si chiar daca acest lucru se va schimba, noi vom fi transparenti in continuare cu privire la parerile clientilor nostri.
Superb❤️ Impachetat❤️
Gaiculescu Ioana
08 Nov 2023
Este superb, exact cum mi-am dorit. Elegant și frumos! Recomand
Darap Ana Maria
29 Jun 2023
Frumoși cerceluși. Fiica mea este mulțumită.
Cristina Elena
17 Jan 2024
Îmi place f mult și foarte frumoasă
Diana
22 Dec 2023
Frumosi si delicati…impachetati cu mult bun gust…Foarte multumita de ei
Georgya
15 Oct 2023
Pachetul a ajuns cu bine și foarte frumos împachetat. Exact ca în poze. Pentru cineva căreia îi plac bijuteriile finuțe și minimaliste merită să îl cumperi.
Iuliana
27 Jun 2023
Bijuterii delicate, lucrate atent si de foarte buna calitate. Grija cu care au fost impachetate le face ideale si pentru a fi oferite cadou. Recomand cu mare drag!
Florentina Vasile
19 Apr 2023
Cerceii sunt foarte finuti si se asorteaza foarte bine la orice tinuta. A venit ambalat ca si cum ar fi gata de dat cadou.
Claudiat
12 Apr 2023
Am luat acesti cercei pt mama mea. Este foarte multumita de ei si de calitatea lor. Un plus ar mai fi si ambalarea foarte frumoasa a produsului.
Alin
09 Apr 2023
(Fara recenzie text)
Coman Corina
02 Apr 2024
(Fara recenzie text)
Mihaela Georgescu
21 Feb 2024
(Fara recenzie text)
Raskai Eugen
07 Feb 2024
(Fara recenzie text)
Enescu Rodica
17 Jan 2024
(Fara recenzie text)
Alin Sinescu
23 Dec 2023
(Fara recenzie text)
George
22 Dec 2023
(Fara recenzie text)
Badarau Florentina
15 Dec 2023
(Fara recenzie text)
Musca Cristian
06 Nov 2023
(Fara recenzie text)
Popescu Andra Cristiana
20 Sep 2023
(Fara recenzie text)
Rus Daniel
05 Aug 2023
(Fara recenzie text)
Daria Dumitru
20 Jun 2023