Top 5 cele mai apreciate modele de cercei din argint cu perla – the-treasure.ro
Sari peste

Top 5 cele mai apreciate modele de cercei din argint cu perla

de catre The Treasure 12 Jul 2023 0 comentarii
Top 5 cele mai apreciate modele de cercei din argint cu perla

Cerceii din argint sunt recunoscuti pentru capacitatea acestora de a accesoriza in mod discret tinutele potrivite pentru orice ocazie. Incrustati cu pietre semi-pretioase sau sintetice de tip zirconiu transparent sau colorat, cerceii din argint pot adauga un touch de eleganta tinutelor tale, mai ales cand acestia sunt accesorizati cu perle.

Perlele pot fi naturale sau sintetice. In ordinea perlelor sintetice se enumera si perlele de apa dulce, ce imita tot mai mult perlele naturale, atat ca forma cat si in materie de culoare.

Istoria perlelor incadrate in bijuterii

Conform Wikipedia se spune ca “perlele erau considerate un simbol al lacrimilor, iar în Japonia ele însemnau noroc. În Evul Mediu li se va atribui un simbol sacral, ca semn al dragostei față de Dumnezeu, ele fiind menționate în Noul Testament.”.

In zilele noastre perlele sunt alese tot mai des de catre persoanele care doresc sa creeze un look boem, elegant sau care pur si simplu adora acest accesoriu delicat.

Iata care sunt cele mai apreciate modele de cercei din argint cu perle sintetice, din gama noastra:

1. Cercei Din Argint Rotunzi Cu Pietre Zirconiu Si Perla Sintetica Alba Invincible


Cu dimensiuni reduse de doar 8 x 8 mm (precum majoritatea modelelor din gama noastra) si un gramaj de 1.3 g, cerceii din argint Invincible au atras atentia cumparatorilor nostri, datorita aspectului sau elegant si totodata discret.

Perlele albe sintetice si 14 pietre de tip zirconiu transparent au adaugat un plus de feminitate acestui model.

2. Cercei Din Argint Rotunzi Cu Perla Sintetica Si Pietre Zirconiu Albe Willing

Creati pentru a fi purtati in cadrul unor ocazii deosebite sau, de ce nu, zi de zi (deoarece fiecare zi este un prilej de a fi cea mai buna versiune a noastra), cerceii Willing s-au enumerat si ei in alegerea cumparatorilor nostri, care i-au selectat datorita aspectului lor deosebit. Incrustati cu 34 de pietre de tip zirconiu transparent si 2 perle sintetice albe, cerceii au o greutate de 0.55 g si pot fi purtati cu usurinta, chiar si in cele mai fastuase circumstante.

3. Cercei Din Argint Rotunzi Cu Perla Sintetica Si Pietre Zirconiu Alb Optimistic

Rotunzi, 2 perle sintetice albe, 20 pietre tip zirconiu transparent, dimensiuni cuprinse intre 10 x 10 mm si doar 0.65 grame sunt calitatile modelului Optimistic. In opinia noastra, acestia pot fi purtati cu usurinta de zi cu zi dar pot fi si accesoriul tau ideal pentru participarea in cadrul unor evenimente mai deosebite, ce pot necesita o tinuta mai eleganta.

 

4. Cercei Din Argint 925 Cu Perla Sintetica Alba Si Pietre Zirconiu Magnificent

Un alt model care s-a bucurat de atentia privitorilor sunt cerceii din argint Magnificent. Asemanatori cu Willing, diferenta dintre acestia o reprezinta marimea si forma rotunda de deasupra perlei, care este ceva mai redusa decat in cazul modelului mentionat anterior.


Cu o greutate de doar 0.4 si dimensiuni cuprinse intre 8 x 12 mm modelul Magnificent adauga adauga tinutelor tale acea aura de feminitate, acompaniind tot ceea ce tu esti deja.

5. Cercei Din Argint 925 Cu Perle Sintetice Si Pietre Zirconiu Alb Heart Enchanting

Si nu in ultimul rand cerceii din argint Enchanting, care dupa cum le spune si numele vor sa transpuna purtatorului un aer fermecator, feeric. Alege-i daca iti doresti un look jucaus si fermecator, iar perlele albe sintetice si pietrele transparente de tip zirconiu vor promite eleganta si stralucire pe toata durata evenimentului.

Accesoriile din argint pot fi alegerea ideala pentru purtarea lor atat de zi cu zi cat si in cadrul unor evenimente speciale. Recomandam alegerea unui model de cercei din argint care este comod si usor de purtat pentru tine, astfel incat tu sa poti fii cea mai buna versiune a ta, de zi cu zi, fara a purta grija accesoriilor tale. 

 

PS: iar daca cel care citeste acest articol este un el si nu stii ce model sa alegi, nu uita ca gestul este intotdeauna apreciat de catre partea feminina (dar si ca la noi beneficiezi de retur gratuit timp de 14 zile 🧚‍♀️).

Produse in trend

Articolul precendent
Urmatorul articol

Adauga un comentariu

Comentariile vor fi verificate de catre moderator, inainte de publicare.

Te-ai abonat cu succes!

Esti deja abonat, foloseste o alta adresa.

Cumpara intregul look

Alege optiunea dorita

Editeaza optiuni
Ai o nelamurire?
Back In Stock Notification
this is just a warning
Accesare cont existent