Cerceii din argint potriviti in functie de stilul tinutelor tale – the-treasure.ro
Sari peste

Cerceii din argint potriviti in functie de stilul tinutelor tale

de catre The Treasure 11 Jul 2023 0 comentarii
Cerceii din argint potriviti in functie de stilul tinutelor tale

Accesorizarea tinutelor poate fi o adevarata provocare mai ales atunci cand trebuie sa participi la un eveniment important si nu numai. In functie de stilul tau preferat din acest moment, dar si de tinuta aleasa in baza acestuia, poti alege accesoriul potrivit care sa sublinieze personalitatea ta.

Accesorizarea tinutelor cu cercei din argint

Datorita capacitatii lor de a se transpune foarte usor in cadrul oricarei tinute, atat casual cat si elegante, cerceii din argint pot reprezenta alegerea ideala pentru a-ti accesoriza tinutele preferate.
Iata cum am ales noi modelul de cercei din argint ideal, in functie de tipul de tinuta:

1.Cercei din argint adaptati la stilul casual

 

cercei din argint pentru stilul casual
cercei din argint rotunzi cu pietre zirconiu alb

Cercei Din Argint Rotunzi Cu Pietre Zirconiu Alb Shiny

Daca urmeaza o iesire cu prietenele in cadrul unui local care se preteaza la o tinuta casual / lejera, cerceii din argint rotunzi Shiny pot fi alegerea ideala, mai ales daca iti doresti un look feminin dar accesorizat discret. Datorita dimensiunii lor reduse, modelul Shiny te ajuta sa obtii un look deosebit si usor de purtat. Pietrele transparente de tip zirconiu adauga un plus de stralucire si eleganta modelului cerceilor, oferindu-ti posibilitatea de a te bucura de cei din jur, fara alte griji.

2.Cercei din argint adaptati la stilul elegant

cercei din argint pentru stilul elegant

 

Cercei Din Argint 925 Rotunzi Cu Zirconiu Stellar

Cercei Din Argint 925 Rotunzi Cu Zirconiu Stellar

Pentru o tinuta mai eleganta noi am ales un model de cercei din argint cu o piatra de dimensiuni ceva mai impresionante. Modelul potrivit poate fi Stellar, care datorita dimensiunii lor de 10 x 10 mm, te poti bucura de o accesorizare eleganta, fara ca cerceii sa iti dea batai de cap in timpul purtarii. Greutatea acestora de 1.7 g si numarul de 34 de pietre zirconiu transparent te vor ajuta sa stralucesti in (aproape) orice circumstante.

 

3.Cercei din argint adaptati la un stil potrivit de zi cu zi

cercei din argint pentru de zi cu zi
Cercei Din Argint 925 Forma Fundite Cu Pietre Zirconiu Alb Vibrant

Cercei Din Argint 925 Forma Fundite Cu Pietre Zirconiu Alb Vibrant

 

Fie ca mergi la job sau lucrezi de acasa, un accesoriu potrivit iti poate creste vitalitatea si implicit imbunatati starea de spirit de zi cu zi. Pentru a exemplifica asta, am ales cerceii din argint modelul Vibrant, in forma de fundita, cu pietre din zirconiu transparent. Asa cum le spune si numele, acestia vor adera la un mood vibrant si jucaus, de zi cu zi, fara a-ti pune piedici in operarea taskurilor zilnice.


Chiar daca starile noastre de spirit pot trece prin urcusuri si coborasuri zi de zi, un accesoriu ales cu atentie si grija te poate ajuta sa te simti mai increzatoare fata de tine. Nu neglija insa mindset-ul zilnic cu care privesti viata cotidiana, care in opinia noastra, trebuie sa fie cel mai important accesoriu al tau.

 

Produse in trend

Articolul precendent
Urmatorul articol

Adauga un comentariu

Comentariile vor fi verificate de catre moderator, inainte de publicare.

Te-ai abonat cu succes!

Esti deja abonat, foloseste o alta adresa.

Cumpara intregul look

Alege optiunea dorita

Editeaza optiuni
Ai o nelamurire?
Back In Stock Notification
this is just a warning
Accesare cont existent