Idei de cadouri pentru femei: in functie de personalitate – the-treasure.ro
Sari peste

Idei de cadouri pentru femei: in functie de personalitate

de catre The Treasure 08 Aug 2023 0 comentarii
Idei de cadouri pentru femei: in functie de personalitate

Deseori ideea alegerii unui cadou potrivit pentru o persoana speciala din viata noastra poate parea un task mai greu de indeplinit. Ideile de cadouri sunt infinite sau in cazuri opuse, parca nimic din ce vedem pare o alegere potrivita pentru persoana respectiva. Cu totii am fost in acel moment in care mintea a fost golita, timpul din ce in ce mai limitat, iar resursele de inspiratie nu ofereau un sfat la indemana. 

Deoarece ne-am gandit sa oferim o mana de ajutor in alegerea unui cadou potrivit pentru o persoana draga, iata care sunt sugestiile noastre in materie de idei de cadouri pentru femei, in functie de tipul personalitatii doamnei/domnisoarei speciale din viata ta.

idei de cadouri pentru femei in functie de personalitate

(O spunem inca de la inceput, nu exista potrivire 100% cu aceste descrieri, alegerile fiind diferite de la o zi la alta sau de la un mood la altul, insa deseori tindem sa ne formam un pattern in ceea ce priveste alegerea vestimentara de zi cu zi, iar daca reusesti sa intuiesti acest pattern (obicei), acesta poate fi punctul tau de pornire pentru alegerea unui cadou potrivit *fingers crossed*.)

1. Idei de cadouri pentru: genul romantic - boem

idei de cadouri pentru femei genul romantic boem 

Daca deja ai observat mici detalii legate de alegerile sale, precum: motive florale, culori feminine, pastelate, deseori predominand culorile calde in garderoba persoanei respective, adorand totodata rochiile din materiale ce subliniaza femininitatea precum satinul sau matasea (si nu numai) acesta ar putea fi un semnal potrivit catre alegerea unui cadou indreptat catre o directie mai romantica, boema.

In gama noastra de bijuterii din argint 925, putem regasi urmatoarele modele ca fiind potrivite pentru o astfel de personalitate:

Cercei Din Argint 925 Forma Inimioara Cu Pietre Zirconiu Rosu Si Alb Remarkable

2. Idei de cadouri pentru: genul lejer - comod

 Deseori prefera sa poarte un t-shirt comod, asortat cu jeans sau fuste lejere. La acest stil vestimentar se adauga un rucsac sau o geanta de umar casual. Daca acesta este stilul vestimentar deseori intalnit de catre persoana speciala din viata ta, iata sugestiile noastre pentru alegerea unui cadou potrivit, in materie de bijuterii din argint:

 

Cercei Din Argint 925 Placati Cu Rodiu Si Pietre Zirconiu Transparent Flower Enthusiastic

3. Idei de cadouri pentru: genul classy - elegant

idei de cadouri pentru femei genul classy elegant

Genul classic orientat catre elegant prefera miciile detalii care subliniaza calitatea unor produse. Acestea pot imbraca rochii elegante cu o croiala impecabila, adorand detaliile de tip dantela, gulere complexe, nasturi cu modele orientate catre zona de vintage (si nu numai), gentile cu linii sobre si forme bine-definite.

Iata o parte dintre sugestiile noastre, care poate fi potrivit pentru acest stil vestimentar:



Suntem unici in felul nostru, iar alegerile noastre sunt diferite in functie de ocazie, insa unul dintre cele mai importante aspecte este sa ne simtim bine ca fiind noi insine, fiecare zi fiind un pas catre o versiune mai buna a noastra. 

Daca nici una dintre sugestiile noastre de mai sus in materie de idei de cadouri pentru femei nu pare sa se incadreze in gusturile destinatarului cadoului tau, nu ezita sa ne scrii, cine stie, poate o inspiratie de moment poate fi de ajutor.

Produse in trend

Articolul precendent
Urmatorul articol

Adauga un comentariu

Comentariile vor fi verificate de catre moderator, inainte de publicare.

Te-ai abonat cu succes!

Esti deja abonat, foloseste o alta adresa.

Cumpara intregul look

Alege optiunea dorita

Editeaza optiuni
Ai o nelamurire?
Back In Stock Notification
this is just a warning
Accesare cont existent