Tips & tricks pentru alegerea si purtarea cerceilor din argint – the-treasure.ro
Sari peste

Tips & tricks pentru alegerea si purtarea cerceilor din argint

de catre The Treasure 29 Aug 2023 0 comentarii
Tips & tricks pentru alegerea si purtarea cerceilor din argint

Preferintele oamenilor in materie de materialele din care sunt confectionate bijuteriile pe care le poarta pot fi diverse, tinand cont de factori socio-culturali, tendintele in moda sau gusturile personale. Daca preferi purtarea cerceilor din argint, iata cateva tips & tricks care te pot ajuta sa faci cele mai bune alegeri ale accesoriilor tale preferate:

  • 1. Calitatea conteaza: investeste in cercei din argint de inalta calitate pentru a evita reactiile alergice sau deteriorarea. Alege cercei din argint 925 (92,5% continut de argint) pentru a te asigura durabilitate si autenticitate.
  • 2. Stiluri de cercei: cerceii de argint vin in diferite stiluri, cum ar fi cercei rotunzi, geometrici sau in tot felul de forme florale inspirate din natura, inimioare ori chiar aripi. Alege un stil care se completeaza cu forma fetei, tinuta dar si gustul personal.
  • 3. HOT TIP Tonul pielii: Ia in considerare nuanta pielii atunci cand alegi nuanta argintului. Argintul cu tonuri reci tinde sa arate mai atractiv in combinatie cu pielea deschisa sau rece, in timp ce nuantele argintii mai calde pot completa pielea cu tonuri mai inchise.
  • 4. Ocazie si tinuta: asorteaza-ti cerceii din argint in functie de ocazie si tinuta. Cerceii delicati sau rotunzi mici pot fi grozavi pentru purtarea de zi cu zi, in timp ce cerceii mai mari sau mai ornamentati pot fi potriviti pentru ocazii speciale.

tips-and-tricks-alegere-cercei-argint

  • 5. Lungimea si stilul parului: ia in considerare coafura ta. Parul poate scoate in evidenta mai usor cerceii tip statement, in timp ce parul mai lung se potrivește cu cerceii de dimensiuni mici sau rotunzi.
  • 6. Decolteul si forma fetei: ia in considerare decolteul si forma fetei atunci cand alegi stilul de cercei. Anumiti cercei pot sublinia sau echilibra forma fetei si vor completa decolteul tinutei tale. Alege cercei lungi pentru a alungi si sublinia zona gatului. Cerceii rotunzi pot fi potriviti pentru o forma a fetei mai patrata. 
  • 7. Stratificare si amestecare: alege stratificarea si amestecarea stilurilor cerceilor daca ai mai multe piercing-uri pentru urechi. Poti combina diverse modele de cercei mici pentru a crea un aspect unic si personalizat.
  • 8. Confort: opteaza pentru cercei cu inchidere sigura și confortabila, mai ales daca intentionezi sa-i porti pe perioade indelungate. Dincolo de aspectul acestora, confortul este unul dintre cei mai importanti factori in alegerea cerceilor. 

tips-tricks-alegere-cercei-argint-mici

  •  9. Potrivire cu alte accesorii: asorteaza-ti cerceii din argint cu alte accesorii, cum ar fi coliere, bratari si inele pentru un aspect unitar si imbinat.
  • 10. Atentie la alergii: daca ai urechi sensibile, ia in considerare optarea pentru cercei din argint hipoalergenici sau acoperiti cu materiale precum rodiul pentru a minimiza riscul de reactii alergice. 

tips-and-tricks-purtare-cercei-argint

Consulta un medic dermatolog ori de cate ori simti nevoia de a obtine o opinie specializata. Evita purtarea accesoriilor care iti provoaca disconfort de orice tip.

Moda este despre auto-exprimare, asa ca tot ce trebuie sa faci este sa experimentezi si te distrezi cu alegerea cerceilor din argint, in combinatie cu celelalte accesorii. Indiferent daca vrei un look atemporal sau modern, cerceii din argint pot adauga o nota de eleganta si personalitate. 

Nu uita, insa ca starea de bine din interior este accesoriul tau cel mai important, pe care trebuie sa il ingrijesti zi de zi, care, la fel ca si stralucirea argintului, aceasta se pierde daca nu este ingrijita corespunzator.

 

 

 

Produse in trend

Articolul precendent
Urmatorul articol

Adauga un comentariu

Comentariile vor fi verificate de catre moderator, inainte de publicare.

Te-ai abonat cu succes!

Esti deja abonat, foloseste o alta adresa.

Cumpara intregul look

Alege optiunea dorita

Editeaza optiuni
Ai o nelamurire?
Back In Stock Notification
this is just a warning
Accesare cont existent